Local Informatii

Un nou magazin Supeco la Arad. Rețeaua națională se extinde la 27 de magazine

10.09.2020 ⋅ 0 comentarii

Din 10 septembrie, locuitorii din Arad își pot face cumpărăturile zilnice în siguranță, în magazinul Supeco, un concept de supermarket cu produse locale, prețuri mici și oferte imbatabile, situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu zona 300, Arad. Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua națională Supeco ajunge la 27 de magazine.


La Supeco Arad, locuitorii orașului vor găsi o ofertă variată de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei. De asemenea, clienții pot achiziționa din cele 250 de produse sub 1 leu fiecare. În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.


Conceptul unic de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi și a economiilor la transportul produselor, obținute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.


Odată cu deschiderea magazinului din Arad, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 27 magazine la nivel național. Locuitorii din Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Chiajna, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava (Șcheia), Târgoviște se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.        


În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală netoxică pe bază de soia și concepute sustenabil pentru a se biodegrada complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, fie că ajung după folosire în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu, și sunt certificate de autoritățile din domeniu.  


Despre Supeco Suceava: Suprafață de 1865m², parcare gratuită cu 196 locuri și 4 pentru persoane cu dizabilități, o ofertă de peste 4500 de produse, 30 de lucrători universali. Magazinul este situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu zona 300, Arad, și este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, și duminică, între orele 8:00-18:00, contact magazin: 0744.555.448.


Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Supeco


Sursa: GraffitiPR 


fashiondays.ro