Stire

Infractori identificați de polițiști

17.09.2020 ⋅ 0 comentarii


În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat, la data de 16 septembrie 2020, un bărbat de 31 de ani, din Arad, care la data de 27/28 august 2020, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe strada Aprodu Purice, din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe scule de lucru, în valoare de aproximativ 5000 de lei.

Prejudiciul urmează a fi recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu, în urma investigațiilor efectuate, au identificat un bărbat de , din Arad, care la data de 14 iunie 2020, ar fi distrus sistemul de închidere de la ușa de acces într-un bloc de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu cercetează un bărbat de , din județul Hunedoara, care la data de 16 septembrie 2020, a fost depistat în flagrant delict, sustrăgând o sticlă de băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 280 de lei, dintr-un hipermarket de pe Calea Aurel Vlaicu.

Pe numele său, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro