Stire

Internat în spital cu COVID-19, primarul de la Vladimirescu îi liniștește pe localnici: „Când am fost în Primărie, am purtat tot timpul mască”

17.09.2020 ⋅ 0 comentarii


Ioan Crișan, primarul comunei Vladimirescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta se află acum internat în spital împreună cu soția, de la care se pare că ar fi luat coronavirusul.

Având în vedere că în spațiul public au început să apară anumite temeri legate de ceea ce se întâmplă cu angajații Primăriei Vladimirescu și cei care au intract în contact cu ei, Crișan susține că în ultimul timp nu a mai mers pe la Primărie, și că ori de câte ori a fost acolo a purtat tot timpul mască. „Prima dată a fost soția răcită, apoi am început să fiu și eu. Am decis să nu mai merg la Primărie și mi-am făcut testul, la cerere. Când a venit rezultatul, m-am urcat în mașină și am venit la spital. De altfel, înainte, când am fost la Primărie, am purtat tot timpul mască”, a declarat Crișan, care susține că este într-o stare bună.

De altfel, din informațiile noastre, în ultimul timp, toți cei care intrau în biroul primarului erau obligați să poarte mască de protecție, conform reglementărilor în vigoare.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro