Stire

Arad Fashion Days 2020

17.09.2020 ⋅ 0 comentarii


Arad Fashion Days are loc în 19 și 20 Septembrie 2020 în  Arad, sub numele de Rooftop Fashion Show și se va desfășura pe acoperișul (P5) de la Atrium Mall .

Ne bucurăm că încă de la prima ediție am reușit să aducem la Arad cele mai mari nume din moda românească, designeri în vogă ai momentului, influenceri si bloggeri consacrați din industria de fashion si lifestyle, împreună cu designeri arădeni, timișoreni și invitați speciali, care au delectat publicul cu creații vestimentare deosebite, linii de accesorii și bijuterii. A fost primul eveniment de asemenea anvergură în Arad și primul care după 20 de ani a adus din nou pe scena modei arădene designeri renumiți atât din România cât și din afara granițelor țării.

 

Anul acesta echipa de organizare Arad Fashion Days a hotărât că siguranța este mai importantă decât orice. Așa că au schimbat locația evenimentului cu una fresh și sigură, atât pentru invitați, cât și pentru toți cei prezenți. Ne vedem în număr limitat la cea de a doua ediție Arad Fashion Days  - Rooftop Fashion Party, respectând toate normele și reglementarile în vigoare.Am ales ca locație pentru acest eveniment important o clădire modernă, o clădire plină, la propriu, de fashion, cu magazine ale celor mai cunoscute și mai căutate branduri. Rooftop-ul ne pune la dispoziție nu doar un loc perfect pentru a desfășura un eveniment de această anvergură, într-o perioadă de pandemie, dar și o vedere spectaculoasă asupra orașului Arad. Atrium Mall este pregătit până la ultimul detaliu pentru a găzdui timp de 2 zile, Rootop Fashion Show, în condiții de maximă siguranță și cu regulile de distanțare impuse de situația actuală.

 

Seara începe cu ora 18:30, când vom fi pregătiți să primim invitatii, iar show-urile de fashion vor începe la orele 20:00 și cuprind defilările pe catwalk a designerilor, în cele două zile: Cătălin Botezatu, Chic by Vali Cioban, Ștefan Muscă, Alina Moza, Distriqt One, Cossette, Paul Micșa, Moda, Alex Raicu, Cozacone, OptiVog.

 

Deschiderea și închiderea evenimentului de Sâmbătă va fi făcută de cel mai cunoscut designer din România, care a organizat show-uri de fashion pe fiecare continent, de la New York sau Las Vegas, la Winsock în Namibia, Islanda, Indonezia și în toate marile capitale ale Europei.  În calitate de special guest, Cătălin Botezatu, va deschide show-ul cu o colecție impresionantă.

 

Vor urma designeri din Arad si din țară, care ne vor încânta cu colectii special create pentru a le lansa în cadrul acestui eveniment și a căror piese sunt apreciate de iubitorii de fashion ori de câte ori au ocazia,

 

Deschiderea show-urilor de Duminică va fi făcută de nimeni alta decât  Vali Ciobanu care va aduce pe șcena Arad Fashion Days C H I C 20 20 - un nou concept, o nouă viziune și încredere în noua generație. În acest an al schimbării și adaptării, această colectie este creată de echipă, împreună cu 3 ucenice care au colaborat cu brandul în această vară: 3 viziuni noi, 3 viitori designeri.

 

Anul acesta la cea de a doua ediție AFD o vom avea alături de noi ca invitată specială pe Deea Codrea.  Un nume cu o puternică notorietate în lumea modei, Deea Codrea reușește să inspire zilnic sute de mii de oameni în ceea ce privește alegerile vestimentare, prin promovarea unui stil minimalist care are la bază conceptul #LessIsMore - care i-a adus și admirația publicului în cadrul emisiunii Bravo, Ai Stil! Celebrities.

Aparițiile sale nu au trecut neobservate nici la marile săptămâni ale modei de la Milano, Paris și Londra, fiind prezentă mereu în reviste internaționale de renume precum VOGUE, ELLE, sau Glamour. Mai mult, stilul personal i-au adus an de an atât nominalizări, cât și premii la galele de media locale.

Vom avea si un eveniment adiacent, o întâlnire cu fanii a cărei gazdă va fi Deea Codrea, Sâmbătă și Duminică la o dupa-amiaza de neuitat, începând cu ora 14,00 la Atrium Mall. Suntem sigurivcă vă bucurați de aceasta surpriză și vă așteptăm la întâlnire.

 

Cel de al doilea invitat special de anul acesta este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bloggeri de fashion în România. Suntem foarte bucuroși că la fel ca și anul trecut Andrei o să fie prezent la Arad Fashion Days.

Andrei Grigorie reprezintă un reper pentru zecile de mii de oameni care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Pasiunea pentru modă l-a ajutat să depășească granițele la doar 21 de ani, ajungând să își lanseze propria revistă la Londra, în primăvara acestui an. Cunoscut atât pentru stilul său unic, cât și în urma aparițiilor la marile săptămâni ale modei, Andrei este cel mai de succes blogger din industria de fashion masculin din România.

 

Amfitrionul Arad Fashion Days din acest an este carismaticul Cornel Crișan. Cu o bogată experiență națională și internațională în materie de modă și evenimente de acest gen, poveștile fiecărui designer vor avea o prezentare dinamică și modernă.  Jurnalist profesionist de modă, producător și prezentator TV, Cornel are peste 10 ani de experiență în acest domeniu. A fost prezentatorul emisiunii ”Celebrity” dar și a finalelor Miss Supranational și Mister Supranational. A fost invitat la evenimente internaționale de modă precum Paris Haute Couture Fashion Week, Milano Fashion Week, Feeric Fashion Week, Serbia Fashion Week, Malta Fashion Week, Balkan Fashion Week ori A Shaded View on Fashion Film by Diane Pernet. A fost membru al juriului pentru London Fashion Film Festival, Croatia Fashion Film Festival ori Sarajevo Fashion Film Festival. Datorită experienței sale din domeniul jurnalismului de modă este fashion contributor pentru revista 10TEN Magazine din Marea Britanie. Anul acesta, ne onorează din nou cu prezența și suntem siguri că cele 2 zile de fashion în compania lui o să fie un succes!

 

Acest an a fost plin de provocări, a fost un an greu dar peste care vom reuși să trecem, și încet, încet revenim la normal. La Arad Fashion Days anul acesta nu o sa fie doar despre fashion o sa fie despre iubire, grijă si curaj pentru Dominic. Noi, echipa AFD am hotărât ca anul acesta să facem un eveniment caritabil pentru el. Pentru ca ne dorim ca el să fie fericit și să primească ajutorul necesar și vă îndemnăm și pe voi să îi oferiți sprijinul necesar. Dominic s-a născut cu un diagnostic greu  - spina bifida în forma cea mai grava cu mielomeningocel  si hidrocefalie, si din păcate la Dominic boala s-a manifestat mai dur si la aproape 5 ani încă nu stă în șezut. Coloana este foarte deformată și în ciuda investigațiilor, operația de îndreptare este un proces foarte complex. Alte afecțiuni asociate ar fi paralizia piciorului drept, rinichi cu hidronefroză, vezica neurogenă ce necesită cateterizare. Singurul mod de deplasare este pe burtică. În jurul vârstei de 4 luni a început terapia vojta care l-a ajutat foarte mult să se deplaseze. Apoi au urmat și alte terapii cu terapeuți atât din țară cât și din străinatate. Noi ne dorim ca tratamentele să continue, iar Dominic să primească ajutor specializat și să îi aducem speranță.

 

Va invităm așadar la o seară sub egida Fii fashion! E fashion să ajuți! alături de Dominic, designeri consacrați, invitați speciali pe care o să îî vom avea printre noi,  Dj Mike Cross, și gazdele evenimentului echipa, Arad Fashion Days: Paul Micșa, Cristina Sabău, Ancuța Ciortea, Lidia Georgiu, Teodora Duma,  Larisa Blidar, Beny Mark și Ghiță Marian.

 

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro