Stire

Și a fost Finala Miss Arad 2020 la Castelul Kintzig - Domeniul Lupaș

18.09.2020 ⋅ 0 comentarii


Andreea Ignuța, Ana Maria Dabici, Rotariu Maria Alexandra, Popa Larisa, Varga Denisa, Martinchi Raluca, Corb Denisa, Rășinar Vanesa și Fărcaș Rafaela au fost cele 9 (nouă) fete care au concurat în finala celei de a XV-a ediție a concursului de frumusețe Miss Arad 2020.

Finala s-a desfășurat în aer liber, la Castelul Kintzig- Domeniul Lupaș din Zimandul Nou, în data de 17 septembrie, evenimentul fiind organizat de către Angels Events și Angels Organization, adică rezumând într-un cuvânt, de către inepuizabila Adela Czebely, cu respectarea normelor de protecție și distanțierea socială. Portul măștii de protecție de către invitați a fost obligatoriu în cazul deplasării în zonele comune, iar dezinfectarea mâinilor a fost obligatorie la intrarea la eveniment. Accesul la eveniment a fost limitat de normele impuse de autorități, astfel că au putut participa doar 100 de persoane, însă concursul a beneficiat de transmisiune în direct.

Partenerul oficial al concursului a fost Inteco Holding, reprezentat de către directorul general Palcu Ovidiu și Palcu Corina-design de  interior.

Concursul de frumusețe a avut și în acest an un scop caritabil, ca atare  în cadrul finalei s-a pus la dispoziția spectatorilor posibilitatea de face donații pentru băiețelul Nazarian Aren, în vârstă de 5 luni, care s-a născut cu extrofie vezicală- epispadias, pentru care este necesară o operație. Persoanele care doresc să îl ajute pe Nazarian o pot face donând în conturile Lei: RO51BTRLRONCRT0553155401 sau Euro: RO98BTRLEURCRT0553155401 deschis la Banca Transilvania  pe numele băiatului, Nazarian Aren.

Miss Arad 2020 a fost aleasă tânăra Popa Larisa.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro