Stire

Sediu secundar, la Sebiș, pentru serviciul de înmatriculări vehicule

18.09.2020 ⋅ 0 comentarii


În temeiul O.M.A.I. nr. 139/16.09.2020 privind unele măsuri organizatorice în domeniul înmatriculării vehiculelor, se înființează începând de marți, 22 septembrie 2020, sediul secundar de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad din subordinea Instituției Prefectului – Județul Arad, în orașul Sebiș, strada Crișului, nr. 2-4  (sediul Poliției oraș Sebiș). În cadrul acestui sediu nou înființat, care va deservi populația din zona de est a județului eliminând necesitatea deplasărilor la Arad, se vor desfășura exclusiv activități de preluare a documentelor necesare înmatriculării, radierii, transcrierii dreptului de proprietate, autorizării provizorii de circulație și eliberării plăcilor cu numere de înmatriculare sau a celor provizorii. Orarul de funcționare va fi săptămânal, în zilele de marți și joi, între orele 10:00-14:00, după cum urmează: preluare documente între orele 10:00-13:00, eliberare documente și plăci cu numere de înmatriculare sau provizorii între orele 13:30-14:00.

Taxele aferente contravalorii certificatului de înmatriculare sau autorizației provizorii de circulație vor fi achitate anterior de către solicitanți prin virament bancar, mandat poștal, mijloace de plată online sau alte modalități de plată reglementate de actele normative în vigoare, în contul R.A.-A.P.P.S., iar dovada achitării va fi depusă împreună cu celelalte documente prezentate. Contravaloarea plăcilor de înmatriculare se va putea achita la sediul secundar.

În vederea desfășurării în bune condiții a activității și deservirii cu celeritate a solicitanților, recomandăm acestora să consulte siteul www.drpciv.ro, secțiunea documente necesare, în vederea întocmirii corecte a documentațiilor aferente solicitării, iar pentru verificarea disponibilității unui număr de înmatriculare preferențial, secțiunea servicii online-verificări online.

Activitatea se va desfășura cu respectarea normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii și infectării cu virusul SARS-CoV-2. Totodată precizăm că posibilitatea programării online pentru sediul secundar din orașul Sebiș nu este încă disponibilă.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro