Stire

Ce au găsit procurorii şi poliţiştii acasă la un traficant de droguri din Arad / UPDATE: Prins în flagrant

24.09.2020 ⋅ 0 comentarii


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus, marţi, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

„În fapt s-a reţinut că, în perioada 14.09.2020 – 22.09.2020,  inculpatul a desfășurat mai multe activități de trafic de droguri de mare risc şi produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind prins în flagrant cu ocazia efectuării ultimei tranzacții de comercializare a drogurilor.
La data de 22.09.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare la locuințele deținute de inculpat, în urma cărora au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 6,5 kg de cannabis, 113 grame de  3MMC, 55 grame de Eutylone (produse susceptibile de a avea efecte psihoactive) și sumele de 13.000 de lei și 50 de euro”
, se arată într+un comunicat de presă al DIICOT.
Ieri, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
De menţionat că suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ