Național Social Stire

Simona Halep împlinește astăzi 29 de ani și își dorește un cadou inedit pentru elevii și profesorii dintr-o zonă defavorizată

27.09.2020 ⋅ 0 comentarii

Simona Halep împlinește astăzi 29 de ani. Hotărâtă să își transforme aniversarea într-o ”sărbătoare cu adevărat reuşită”, campioana noastră a ales să demareze o strângere de fonduri pe pagina de socializare, pentru a întinde o mână de ajutor unor elevi și profesori dintr-o zonă defavorizată.

Astfel, chiar în ziua în care împlinește 29 de ani și debutează la Roland Garros 2020, Simona Halep vrea să transforme un autocar vechi într-un afterschool, arătând în acest mod ”unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături”.

”Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”, a scris Simona Halep pe Facebook.


Simona Halep debutează astăzi la Roland Garros 

Simona Halep o va întâlni în prima rundă pe jucătoarea ... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro