Național Stire

Începem sa plătim prețul lipsei de educație. O scenă în decor rustic, care a găzduit artişti români ce au cântat pe marile scene ale lumii, a fost arsă

28.09.2020 ⋅ 0 comentarii

 ”Au dat foc celui mai frumos loc. Mai bine ură decât Cultură”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina de socializare. 

Actorul și-a arătat astfel revolta față de gestul unor indivizi care au ales să să dea foc unuia dintre cele mai frumoase locuri destinate activităţilor culturale. Este vorba de o scenă în decor rustic, înconjurată de o spirală de baloţi de paie, care a găzduit artişti români care au cântat pe marile scene ale lumii.

"Au dat foc celui mai frumos loc! Sâmbăta trecută prezentam un spectacol cu arii de operă undeva lângă București, în comuna Călugăreni Dâmbovița într-o spirală de baloți de paie, invenție a unor arhitecți spanioli! Au urcat pe scenă artiști romani care au cântat pe marile scene ale lumii: Metropolitan, Scala, Covent Garden... A fost un vis! A FOST!

Niște neamuri proaste au pus pe unii ca să dea foc acestui vis frumos! Mai bine ură decât CULTURĂ! De invidie, de răutate, de prostie!

Unii din noi, prin excelență, suntem ambițioși și, deci, pricinoși și răzbunători...căci, atenție, nu poate exista nimeni înafara noastră mai bun "in a crește caprele cele mai valoroase în producția de lapte și toate cele!"

"Se întâmplau nenorociri acolo, se făcea operă!"

"Unii locuitori ai zonei au declarat că foarte bine au făcut că se întâmplau nenorociri acolo, se făcea operă!  Declar cu mâna pe inimă că nu se auzea nimic dincolo de baloții de paie...

Un mare om spunea că așa-i în România, aș... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro