Național Stire

Toate şcolile din municipiul Arad trec în ”scenariul galben”, începând de miercuri

29.09.2020 ⋅ 0 comentarii

Toate şcolile din municipiul Arad vor organiza cursurile conform "scenariului galben" începând de miercuri, din cauza incidenţei COVID-19 în oraş, care a ajuns la 1,27 de cazuri la mia de locuitori.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Arad, Marius Gondor, a declarat marţi, pentru Agerpres, că decizia a fost luată în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în urma analizei situaţiei răspândirii noului coronavirus în ultimele 14 zile.

"Direcţia de Sănătate Publică Arad ne-a transmis o rată de incidenţă de 1,27, iar asta înseamnă că ciclul primar, clasele a VIII-a şi a XII-a vor merge fizic la şcoală, iar din clasele intermediare, a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a şi a XI-a, vor merge doar o jumătate din clasă la şcoală, jumătatea cealaltă fiind acasă şi li se va transmite lecţia online, urmând ca săptămâna viitoare cele două jumătăţi să-şi schimbe rolul", a spus Gondor.

El a precizat că în "scenariul galben" vor funcţiona şi şcoli din alte localităţi în care incidenţa cazurilor a crescut. În total, 173 de şcoli din tot jud... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro