Național Stire

Victorie uriașă pentru Agent Green: 20.000 de hectare de păduri seculare, protejate definitiv în Parcul Naţional Domogled-Valea Cernei!

30.09.2020 ⋅ 0 comentarii

Activiștii de mediu de la Agent Green au obținut o victorie uriașă în instanță, în procesul intentat acum un an şi jumătate împotriva autorităţilor publice, pentru a proteja pădurile seculare din Parcul Naţional Domogled-Valea Cernei.

”Natura respiră și odată cu ea, și tu. Victorie uriașă și definitivă pentru Agent Green împotriva Ministerului Mediului și Romsilva la Înalta Curte de Casație și Justiție. Agent Green a câștigat toate căile de atac ordinare și extraordinare împotriva autorităților corupte suspendând astfel tăierile ilegale pe o suprafață de aproape 20.000 de hectare din Parcul Național Domogled - Valea Cernei.”, au anunțat reprezentanții Agent Green pe pagina de socializare. 

Agent Green a câştigat procesul împotriva Ministerului Mediului şi Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva cu toate căile de atac ordinare şi extraordinare, suspendând astfel tăierile ilegale pe o suprafaţă de aproape 20.000 de hectare din Parcul Naţional Domogled-Valea Cernei. 

Parcul Naţional Domogled-Valea Cernei are un potențial turistic enorm, iar pădurile sale seculare și încă intacte de fag, precum și cheile, cascadele, sălașele și cătunele tradiționale care se îmbină în mod armonios repr... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro