Social Stire Extern

Are doar 9 ani și a convins mii de oameni din întreaga lume să planteze 240.000 de copaci, de ziua ei

08.10.2020 ⋅ 0 comentarii

”Happy birthday, Licy!” este mesajul cu care mii de oameni au însoțit imaginile cu care făceau dovada plantării unuia sau mai multor copaci. 

Este vorba de răspunsul pe care mii de oameni din întreaga lume l-au dat apelului unei activiste de mediu în vârstă de doar 9 ani, care încercat să-și convingă urmăritorii de pe Twitter să planteze 240.000 de copaci, în întreaga lume, scrie Euronews, citat de Digi24.ro.

În loc să-și dorească cadouri, Licypriya Kangujam a lansat un apel, rugându-și cei 93.000 de urmăritori de pe Twitter să planteze fiecare câte un copac. 

Mii de oameni din întreaga lume au răspuns apelului ei, iar până în prezent s-au plantat 240.000 de copaci. Mai mulți copii din statul în care s-a născut Licypriya au fost primii care au celebrat astfel ziua ei de naștere.

Organizația Sustainable Green Initiative Foundation a contribuit la această mișcare cu plantarea a 200.000 de pomi fructiferi. "Am decis să platăm pomi fructiferi deoarece ar putea schimba viața mai ales în comunitățile sărace, aj... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro