Stire Social

Arădeanca Melania Cuc pur și simplu a strălucit pe scena X Factor

09.10.2020 ⋅ 0 comentarii

Surpriză mai mult decât plăcută în această seară, pe scena X Factor România, unde o arădeancă de doar 19 ani a strălucit pur și simplu interpretând melodia ”Never Enough”.

Este vorba de Melania Cuc, din localitatea arădeană Ghioroc, o tânără plină de ambiție și gata să demonstreze contrariul tuturor celor care nu numai că nu au crezut în ea, dar au și încercat să o abată din drumul său spunându-i că ”nu este bună de nimic”, după cum a mărturisit în fața juraților. 

Melania este absolventă a Colegiului de Arte din Arad și studiază muzica de 7 ani. Faptul că este o fire impulsivă a făcut-o să dezvolte o pasiune pentru motociclete, iar dragostea pentru muzică a determinat-o să nu renunțe la visul ei. 

De la ”Nu ești bună de nimic!” la ”Ești excepțională!”

Descurajările primite în școală de la profesori nu au oprit-o. Deși auzea constant ”Nu ești bună de nimic”, tânăra arădeancă a continuat să cânte chiar dacă nu știa nici măcar notele pe portativ. A cântat, a perseverat, iar în această seară, Ștefan Bănică a spus răspicat: "Ești excepțională și nu mă arunc în afirmații mari!". 

Încă din timpul interpretării melodiei ”Never Enough”, reacțiile celor patru jurați aveau să trădeze deznodământul serii pentru Melania Cuc: patru de DA!

Cum era de așteptat, mesajele de felicitare nu au întârziat să apară pe pagina de socializare, însă de departe me... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro