Stire

Mireasa de la nunta cu 350 de invitați din Bihor are coronavirus

15.10.2020 ⋅ 0 comentarii


În urmă cu câteva zile o nuntă cu 350 de invitați a avut loc la Bihor, în ciuda restricțiilor impuse de infectările cu coronavirus. Mireasa s-a testat pentru a putea pleca în luna de miere și a descoperit că este infectată cu noul coronavirus, la doar câteva zile după nuntă.

Mireasă infectată și nuntă în plină pandemie. Este cazul petrecerii cu 350 de oameni din Bihor, după care s-a demarat o anchetă epidemiolgică de amploare. 

Totul a ieșit la iveală când cei doi soți au vrut să plece în luna de miere și s-au testat pentru COVID. Sursele Realitatea PLUS, spun că deși mireasa este pozitivă, rezultatul mirelui a fost negativ. Presa locală scrie chiar că există informații neoficiale despre alte infectări în rândul nuntașilor. În orice caz, toți cei 350 de participanți la petrecere trebuie să intre în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Dat fiind că socru mare este fostul șef al poliției Bihor, printre invitați s-au numărat oficialități locale, inclusiv polițiști și magistrați. În acest caz a fost deschis un dosar penal și se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor. 

Sursa: realitatea.net

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ