Stire

Răzvan Cadar, vicepreședinte al CJA și președinte al AJF, are COVID-19

16.10.2020 ⋅ 0 comentarii


Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad și președintele Asociației Județene de Fotbal, a anunțat că are COVID-19. Acesta susține că a intrat în izolare împreună cu familia.

„Dragi prieteni, am fost diagnosticat cu Covid 19. Încă de la primele simptome, am rămas în izolare cu familia, am făcut testul şi a ieşit pozitiv.

În continuare, voi efectua analizele medicale, tratamentul şi izolarea. În acest moment, mă simt bine, am simptome uşoare. Iată că acum toată familia trebuie să înfruntăm această provocare şi o vom face cu încredere şi credinţă, cu convingerea că vom fi bine”, a scris pe Facebook Răzvan Cadar.

Acesta susține că a făcut anunțul pentru a-i îndemna pe arădeni să fie mai atenți la coronavirus.

„Vă împărtăşesc aceste gânduri cu îndemnul de a fi mai atenţi şi mai responsabili în continuare, în aceste zile în care al doilea val Covid 19 se răspândeşte foarte repede în Europa, România, Arad, lângă noi.

Responsabilitatea înseamnă azi respectarea regulilor de distanţare şi mai ales izolarea foarte repede, de la primele simptome uşoare, contactul imediat cu medicul de familie. Vă doresc tuturor sănătate şi gânduri bune!”, a mai scris Cadar.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ