Național Cultura Stire

Palatul Elisabeta îşi deschide din nou porţile. Sezonul de toamnă, dedicat Regelui Mihai

18.10.2020 ⋅ 0 comentarii

Familia Regală a României a anunțat că Palatul Elisabeta îşi deschide din nou porţile, în perioada 22 octombrie - 15 noiembrie, sezonul de toamnă fiind dedicat Regelui Mihai.

"Palatul Elisabeta îşi deschide din nou porţile, în perioada 22 octombrie - 15 noiembrie 2020, în fiecare săptămână, de joi până duminică. Orarul zilnic: 10,00 - 13,00 şi 14,00 -17,00. Sezonul de toamnă este dedicat Regelui Mihai I şi cuprinde ziua de naştere a suveranului (25 octombrie) şi ziua sa onomastică (8 noiembrie). Expoziţia va avea, aşadar, elemente de noutate. Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă. Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti (prin intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului)", informează Familia Regală a României, pe pagina sa de facebook.

Potrivit sursei citate, accesul se va face pe baza biletelor de intrare, tarifele biletelor fiind: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 de lei, pentru adulţi - 40 de lei.

De asemenea, în mesaj se mai arată că "Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabet... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro