Stire

„Ziua bastonului alb”, sărbătorită la Arad

19.10.2020 ⋅ 0 comentarii


În fiecare an, pe 15 octombrie, omenirea sărbătorește “Ziua bastonului alb”, o zi care marchează numeroasele realizări ale nevăzătorilor și prin care se aduce o recunoaștere a rolului Bastonului alb în creșterea independenței de mișcare. Astăzi, Bastonul alb are atât rol de instrument ajutător, cât și de simbol pentru nevăzători.

În acest an, pentru a marca “Ziua bastonului alb”, voluntarii de la Lions Club Arad-2007 in parteneriat cu Lions Club Arad,Club-Leo-Maris-Arad, Asociatia Nevazatorilor Arad , TV Arad si Filarmonica de Stat Arad,au organizat o actiune pentru a promova utilitatea si rostul Bastonului Alb si de a experimenta ce inseamna sa nu vezi si sa te ajuti de un Baston Alb.

"Multumim domnului director Doru Orban pentru"Concert de Concerte" dedicat Zilei Bastonului Alb si tuturor voluntarilor implicati", declara presedinta CLUBULUI-LIONS-ARAD-2007,doamna Daniela Dobrescu.

Lions Club Arad-2007 este o organizaţie neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiţionată politic şi religios. Scopul asociaţiei este pur filantropic şi altruist. Motto-ul leilor din întreaga lume este: Noi servim (We Serve).


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro