Stire

Zodii care pierd totul până la sfârșitul anului. Destinul le joacă feste

20.10.2020 ⋅ 0 comentarii


Sfârșitul anului 2020 se apropie cu pași repezi, iar acest lucru reprezintă o oportunitate pentru a pune sub lupă momentele cele mai importante, care au avut un impact semnificativ asupra fiecăruia. Chiar dacă mai sunt aproape trei luni până la încheierea anului, încă se mai pot întâmpla multe, bune sau rele. Unii pot avea parte de cele mai bune lucruri, în timp ce alții se pot confrunta cu pierderi și eșecuri.

Astrele scot la iveală câteva zodii care nu vor trece printr-o perioadă foarte bună. Destinul le joacă feste, astfel că vor ajunge să piardă tot ceea ce au. Oricât de mult ar lupta în acest sens, se pare că norocul nu este de partea lor. Unele semne se vor resemna, altele vor încerca să depună toate eforturile necesare pentru a trece peste dificultăți.

Taur

Nativii născuți în zodia Taur se chinuie de ceva timp să treacă peste o perioadă dificilă, dar nu reușesc în niciun fel. Parcă totul s-a întors împotriva lor și trebuie să lupte cu morile de vânt pentru a ieși la lumină. Pe lângă dificultățile de la locul de muncă, lipsa banilor și ratarea unei afaceri importante, viața personală este și ea dominată de o influență negativă. Aflat la ananghie, nativul zodiei Taur se simte singur, fără prieteni sau persoana iubită şi problemele financiare l-ar putea face să-şi piardă casa. Este important să nu cedeze, ci să meargă cu fruntea sus mai departe. Orice eșec poate reprezenta de fapt un câștig, în ciuda aparențelor.

Anul 2020 a fost unul cu suișuri și coborâșuri pentru Taur, iar faptul că pierde foarte multe lucruri importante la sfârșitul lui îl determină să facă o analiză a propriei vieți și a modului în care a acționat în anumite momente. Citește continuarea

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro