Stire

Care este partenerul tău perfect în funcție de zodie

22.10.2020 ⋅ 0 comentarii


Semnul zodiacal nu este singurul criteriu după care ne alegem partenerul, dar câteodată contează foarte mult. Deși nu poți încadra oamenii în niște rame fixe, zodia în care s-au născut le conferă anumite trăsături care îi fac mai mult sau mai puțin compatibili cu alte zodii. Iată de ce trebuie să consulți și stelele atunci când vrei să-ți găsești iubirea desăvârșită. Nu uita însă că partenerul perfect poate fi o persoană la care nu te aștepți deloc sau care nu-ți atrage în niciun fel atenția în primă instanță. De aceea, fii cu ochii în patru, pentru a nu regreta că nu ți-ai recunoscut imediat marea iubire.

Berbec

Pentru Berbec, partenerul perfect este, fără îndoială, Leul. Leii sunt semne de foc, foarte asemănătoare Berbecului, și pot ține pasul cu acesta în acțiuni și emoții, în maniere în care nu o poate face nicio altă zodie. Puterea și nerăbdarea Leului sunt o încântare pentru Berbec, care este la fel de impulsiv și năvalnic. Berbecul și Leul reprezintă perechea ideală și, împreună, pot schimba Universul, dacă își propun asta.

Taur

Deși nu crede cu tărie că i se potrivesc zodiile de apă, Taurul nimerește frecvent nativi din semnul Racului sau Peștilor, ca pereche ideală. Racul este cel mai nimerit partener pentru Taur, fiind la fel de atent și introvert, concentrat pe lumea sa internă, dar nu atât de dominator și ostentativ ca Taurul. Tocmai de aceea, aceste două zodii se înțeleg și se completează perfect. Ele își pot dărui reciproc o simpatie delicată, de care au nevoie de-a lungul vieții de zi cu zi, iar Taurul reușește să-l aducă întotdeauna pe Rac la realitate, să-l scoată din izolarea și interiorizarea sa. Citește continuarea


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro