Stire Cultura

(FOTO) Ștafeta Veteranilor a ajuns astăzi în Cetatea Aradului. Sacrificiul impune respect. Go, Invictus!

22.10.2020 ⋅ 0 comentarii

Frumoasă a fost și este România, în tăcere, în aceste zile. Dincolo de pandemie, viruși sau altfel de probleme care țin titluri de ziare și emisiuni tv, sunt oameni care luptă pentru a da un alt sens României, acela care construiește ziua de mâine cinstind eroii de ieri ai neamului românesc.

Cu deloc puțină emoție am mers la rândul nostru, astăzi, pentru a-i întâmpina pe invictușii care au adus în Cetatea Aradului Ștafeta Veteranilor. 

În a 9-a zi de când s-a dat startul celei de-a 7-a Ediții a Ștafetei Veteranilor, în jurul orei 15.30, grupul Invictus a ajuns în Cetatea Aradului, unde a predat ștafeta albastră Lt. Col. Sorin Semeniuc, împuternicit la conducerea Batalionului 191 Infanterie ”Colonel RADU GOLESCU” în această perioadă.

”Sunt emoționat, bineînțeles că sunt emoționat la preluarea Ștafetei Veteranilor, știind logo-ul și activitatea grupului Invictus, eu însumi fiind veteran. Nu pot decât să mulțumesc tuturor celor care participă la această acțiune și să spun: GO, INVICTUS, GO!”, a spus Lt. Col. Sorin Semeniuc. 

Voluntari ai grupului Invictus România participă, în perioada 13-25 octombrie, la cea de-a VII-a ediţie a Ştafetei Veteranilor, eveniment organizat în contextul sărbătoririi Zilei Armatei României - 25 octombrie. La manifestarea dedicată eroilor neamului românesc participă sportivi civili şi militari în activitate, în retragere sau în rezervă, precum şi militari răniţi în teatrele de operaţii.

”Motivația noastră? Să ne cinstim eroii. Noi de obicei alergăm, am mai participat și acum doi ani, la ediția  a 5-a a Ștafetei Veteranilor, si răspundem cu mare ... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro