Stire

Accident între un AUDI și un VW, cu doi răniți grav și o tentativă de fugă de la locul faptei

23.10.2020 ⋅ 0 comentarii


În seara zilei de joi, 22 octombrie, în jurul orei 23,30, adică la o oră când semafoarele pe centrul Aradului nu mai funcționează, conducătorul unui VW, care venea de pe str. Eminescu și intrase în intersecție, intenționând să vireze la dreapta înspre Piața Avran Iancu, s-a pomenit plesnit puternic în partea stângă a autoturismului de către un Audi care, din spusele martorilor de la fața locului, venea cu o viteză extrem de mare din direcția Catedralei Catolice.

În urma impactului șoferul din VW și pasagera de pe scaunul din dreapta au suferit leziuni multiple, fiind transportați la Spitalul Județean Arad de către două Ambulanțe. Conducătorul din Audi s-a "trezit" și el proiectat cu mașină cu tot pe trotuarul din fața Teatrului Ioan Slavici, însă tânărul de aproximativ 25 de ani, cantor la Catedrala Ortodoxa, dar de asta data aflat nu sub influența unor elanuri spirituale, ci aflat vădit sub inspirația (satanica, am putea zice?!) a spirtului, după afirmațiile agenților de la Poliția Rurieră, a încercat să fugă de la locul accidentului. A fost imobilizat și transportat tot la Spitalul Județean, dar nu pentru îngrijiri, căci a scăpat teafăr din accident, ci pentru a i se lua analize în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Circulația pe artera spre Piața Avram Iancu a fost oprită aproximativ o oră, pentru ca Poliția Rutieră să poată face măsurătorile necesare.

Să mai specifam că a sosit imediat la locul accidentului pentru a da o mână de ajutor și Poliția Locală și Jandarmeria.

 

Vasile de Zarand

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro