Național Cultura Social Stire

Palatul Elisabeta și-a deschis din nou porțile. Expoziția regală poate fi vizitată până în 15 noiembrie

26.10.2020 ⋅ 0 comentarii

Palatul Elisabeta și-a deschis din nou porțile. Vizitatorii sunt bineveniți, informează Familia regală, în perioada 22 octombrie – 15 noiembrie 2020, în fiecare săptămână de joi până duminică. Orarul zilnic: ora 10.00 – 13.00 și ora 14.00 -17.00.

Sezonul de toamnă este dedicat Regelui Mihai I și cuprinde ziua de naștere a suveranului (25 octombrie) și ziua sa onomastică (8 noiembrie). Expoziția va avea, așadar, elemente de noutate.

Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii și texte care descriu pe larg expoziția permanentă.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).

Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 20 RON; pentru adulți 40 RON.

Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro/ Vă rugăm să transmiteți în e-mail data, ora și numărul d... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro