Național Stire

O bunică de 81 de ani a împletit 40 de perechi de ciorapi de lână pentru pompieri

29.10.2020 ⋅ 0 comentarii

Gesturile care contează! De multă grijă și dragoste a dat dovadă Tanti Floarea, o bunică din Sângeorz-Băi, atunci când s-a hotărât să împletească nu mai puțin de 40 de perechi de ciorapi de lână pentru pompierii din oraș. 

Unul dintre norocoșii pompieri care a avut parte de grija bunicii Floarea a făcut public gestul acesteia pe rețelele de socializare, postarea fiind preluată și de ISU Bistrița și MApN.

Cele 40 de perechi de ciorapi de lână, deloc un gest singular

Împletirea celor 40 de perechi de ciorapi de lână pentru pompierii din Sângeorz-Băi nu este un gest singular, Bunica Florae împletind ciorapi și anul trecut, de Crăciun, și pentru vârstnicii dintr-un cămin din Iași. 

Cu gândul la misiunile şi condiţiile grele cu care pompierii se confruntă zilnic, Bunica și-a îndreptat atenția anul acesta spre pompieri.

 ”Ne apără tot judeţul de foc. Prin ploaie, prin vânt, prin foc se duc mereu. Să le apăr picioarele de frig”, spune tanti Floarea despre salvatori.

I-a emoționat gestul pe pompieri: Normal că da, iar unul dintre ei relatat întregul dialog avut cu bunica, pe pagina de socializare: 

”Tanti Floarea:  Hai un pic până la mine, copile!

Vasilică pompierul: S-a întâmplat ceva, Lele?

Tanti Floarea: Sunt bine, mamă, dar am avut ceva treabă. Să vă fac ciorapii ăștia de lână, sunt 40 de perechi, câte una pentru fiecare dintre voi. Din iulie m-am apucat de ei.

Vasilică pompierul: Din iulie?

Tanti Floarea: Da, mamă! Vine iarna și tare vă vor prinde bine. Să știi că de la picioare te ia frigul și n-aș vrea să vă betejiți! Măcar cu atât să vă pot ajuta.

Vasilică pompierul: De asta nu te-am... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro