Stire

„Mihai Veliciu”, în reparații capitale

18.11.2020 ⋅ 0 comentarii


Primarul orașului Chișineu Criș, Flavius Chereji, a anunțat că încep reparațiile mult așteptate la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu”

. Clădirea principală a Liceului Mihai Veliciu va intra într-un amplu proces de reabilitare, mai ales că în această perioadă elevii au parte - din păcate - doar de școala online.

Ultimele reparații ale acestei clădiri au fost blocate în urmă cu peste zece ani. De atunci, fațada clădirii și schimbarea geamurilor a încremenit în timp, într-o stare care nu face cinste orașului. Nici acoperișul nu este într-o stare mai bună, degradând accentuat sălile de la etajul al doilea dar și buna desfășurare a procesului de învățământ. În timp, conducerea școlii a solicitat primăriei orașului, de nenumărate ori, efectuarea intervențiilor necesare. Din păcate, mereu au existat alte priorități sau nu au fost bani. În prima ședință a noului consiliu local, legal constituit, la propunerea primarului Flavius Chereji, s-au alocat 300.000 ron, fonduri necesare înlocuirii acoperișului acestei clădiri, lucrare atât de necesară dar și așteptată. 

Iată că la mai puțin de o lună de la învestirea primarului și la doar câteva zile după ce consiliul local a intrat in funcție, promisiunile incep să prindă contur. Se confirmă că la Chișineu-Criș educația copiilor este prioritară! Este doar inceputul.  

Sorin Ghilea

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro