Stire

CRUCEA ROȘIE, NEOBOSITĂ SĂ FACĂ BINE

19.11.2020 ⋅ 0 comentarii


Crucea Rosie Romana, filiala Arad continua activitatile umanitare in sprijinul spitalelor COVID.

In perioada lunii noiembrie in urma parteneriatului existent de peste 3 ani cu Crucea Rosie italiana din Modena si Sassuolo am realizat un transport umanitar de materiale medicale necesare spitalului judetean .O parte din transport a fost donat Crucii Rosii filiala Timis colegii nostrii.  Desi Italia si zona din care vin ajutoarele se confrunta cu probleme majore cu pandemia COVID, colegii nostrii

s-au gandit  sa  ne ajute si pe noi.

Deasemenea s-a realizat un transport in valoare de 27540 lei in materiale sanitare: masti, dezinfectante, manusi, carea au fost donate spitalelor COVID. Poate e putin,  cea ce am reusit sa aducem, fata de cerintele majore la nivelul spitalului Clinic judetean de Urgenta Arad , dar orice sprijin in ziua de azi este binevenit. Cautam in continuare sa atragem donatori, sponsori ca sa ne indeplinim misiunnea noastra fundamentala a Crucii Rosii din toate tarile de a preveni si alina suferinta umana indiferent de sex, religie, culoare política.

Multumim deasemena celor de la ISU Arad, Grupman Driento, care raspund pozitiv la orice solicitare cu privire la sprijin locatie, personal, descarcare mecanizata a donatiilor.intreaga activitate de strangere donatii, distribuiré se realizeaza cu sprijinul voluntarilor elevi, studenti, alte categorii carora le multumim.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro