Stire

UTA, echipa noastră fanion, a vizitat Rodspectra, unul dintre sponsorii echipei şi un brand important în Arad (Nr. 1 în comercializarea  materialelor de construcţii în judeţul Arad - conform listafirme.ro)

20.11.2020 ⋅ 0 comentarii


Marţi, 17 Noiembrie, UTA Arad a vizitat depozitul central din Pecica (primul concept de minibricolaj) al sponsorului oficial Rodspectra, având ocazia să facă cunoştinţă cu oamenii care stau în spatele acestui brand, să cunoască activităţile lor şi tot ceea ce înseamnă Rodspectra. Am considerat important să ne cunoaştem la nivel personal cu echipa / staful tehnic de la UŢA, echipa pe care o susţinem necondiţionat şi în egală măsură, să ne cunoască şi ei specificul nostru de activitate, depozitele noastre şi personalul care deserveşte clienţii / furnizorii Rodspectra -  Mircea Trandafir, CCO (Chief Commercial Officer).

Pe  UTA o sprijinim de mulți ani și am pornit împreună pe acest drum. S-au schimbat multe de atunci, dar noi am continuat să credem și să contribuim pentru că UTA Arad să redevină ceea ce a fost (campiona provinciei).

Unii s-au îndoit, noi am fost convinși că UTA va redescoperi mândria de a fi în Liga I. Nu ne-au dezamăgit şi iată-ne azi mândri că UTA ne reprezintă cu demnitate şi cu rezultate pozitive în fotbalul românesc. Marţi am avut ocazia să ne întâlnim, să ne privim în ochi şi să ne transmitem unii altora încrederea că împreună facem performanţă pentru Arad (UTA la nivel sportiv, RODSPECTRA la nivel financiar).

Rezultatele echipei în Liga I ne onorează pe toţi şi credem că ar trebui să onoreze orice arădean. La plecarea de la depozitul nostru din Pecica am hotărât să privim cu încredere şi meciul de duminică (22/11) cu campioana României CFR Cluj şi să mergem la victorie. Chiar dacă distanţarea socială nu ne-a permis să ne strângem mâinile… inimile noastre s-au unit pentru victorie!

Mii de Arădeni au în casele lor amprenta grupului nostru de firme (SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA / PASTEL CERAMICA) şi acum este momentul ca fiecare dintre noi să fim parte la reconstrucţia echipei UTA. Cumpărând materiale de la SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA sau PASTEL CERAMICA eşti parte la realizarea acestui vis şi contribui direct la bugetul cu care societatea RODSPECTRA contribuie financiar la sprijinul echipei fanion al judeţului UTA ARAD. Putem spune fără nici o exagerare împreună cu noi şi cumpărând de la noi sprijiniţi cel mai iubit club din Arad: UŢA.

Povestea merge mai departe… continuăm împreună proiectul alături de UTA, realizăm acest proiect împreună cu voi, toţi cei care alegeţi să construiţi sau să renovaţi cu SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA sau PASTEL CERAMICA. - Mihai Tomoiagă, CEO Rodspectra Group.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro