Stire

ALVI SERV SRL, cea mai mare societate de neutralizare a deșeurilor de origine animală cu capital integral românesc, a fost vizitată de ministrul Mediului

27.11.2020 ⋅ 0 comentarii


Compania ALVI SERV SRL, cea mai mare societate de neutralizare a deșeurilor de origine animală cu capital integral românesc, a fost vizitată de către ministrul Mediului, Mircea  Fechet.

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul neutralizarii deșeurilor periculoase si nepericuloase, compania deține logistica și tehnologia necesara pentru colectarea, transportul, incinerarea și eliminarea finală a deșeurilor de acest fel.

Unitatea este dotată cu 5 incineratoare de mare capacitate și un incinerator de mică capacitate dedicat incinerării individuale pentru animalele de companie,având o capacitate de incinerare de 53 tone pe zi, prestând servicii de colectare și incinerare pentru cei mai mari generatori de deșeuri din 20 de județe. 

ALVI SERV SRL respectă întocmai legislația de mediu, folosind cele mai înalte tehnologii,drept urmare, compania aradeană a fost desemnată,în anul 2016, să primească vizita reprezentanților Comisiei Europene. 

ALVI SERV, toți implicați, toți responsabili!


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ