Național Social Stire

Arădeanca Bianca Tirsin a fost desemnată Miss Universe România 2020

02.12.2020 ⋅ 0 comentarii

Arădeanca Bianca Tirsin a fost desemnată Miss Universe România 2020 și va reprezenta România la a 69-a ediție Miss Universe care va avea loc anul viitor în Statele Unite ale Americii.

Emoționată și fericită, arădeanca noastră a mărturisit că este onorată să reprezinte România la acest concurs, unde speră să facă istorie pentru a treia oară pentru România. 

”Sunt Bianca Tirsin, am 21 de ani, sunt din Arad, sunt studentă la Facultatea de Management, am cochetat șase ani cu lumea modelling-ului, sunt un voluntar implicat, am câștigat doi ani consecutiv două titluri internaționale din Top 5 la cele mai mari concursuri de frumusețe din lume, iar acum îmi doresc să scriu istorie pentru țara mea pentru a treia oară!”

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât Bianca Tirsin a câștigat acest titlu chiar de Ziua Națională a României. 

”Veștile bune vin în zile cu adevărat importante! Este Ziua Națională a României și este ziua în care am fost desemnată oficial Miss Universe România 2020!

Sunt emoționată, sunt fericită și sunt onorată să reprezint România, să-mi reprezint țara și să vorbesc despre frumusețea poporului român la a 69-a ediție Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc anul viitor.

Am luptat pentru acest titlu? Dacă a lupta înseamnă abnegație, rigurozitate, seriozitate, muncă, dăruire până la a uita de tine, atunci da, înseamnă că am luptat, deși mie... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro