Local

Vin sărbătorile. Pregătește-te să zâmbești cu încredere!

04.12.2020 ⋅ 0 comentarii

Suntem într-o perioadă în care, dincolo de pandemie și oricare alte probleme, trebuie să zâmbim. Vin sărbătorile! Așadar un motiv numai bun să vorbim despre zâmbet. Acel zâmbet sănătos și frumos, care să îți dea siguranță de sine și să vorbească la superlativ despre tine.

De cele mai multe ori, pentru a ajunge însă la un zâmbet de invidiat trebuie să trecem pe la medicul stomatolog. Iar cum din Cabinetul Stomatologic Vladimirescu Arad Str. Vasile Roaită nr.9 pacienții ies mereu zâmbind, alegerea de a apela la serviciile Dr. Kovalik Robert, este nu una bună, ci foarte bună. Un profesionist desăvârșit, plin de carismă și cu soluții pentru toate problemele de sănătate orală cu care te-ai putea confrunta, Doctorul Kovalik Robert este acolo pentru a răspunde tuturor întrebărilor și a-și conduce pacienții pe drumul către zâmbetul mult dorit.

Începând de la consultația stomatologică, diagnostic, planul de tratament și până la zâmbetul final, la Cabinetul Stomatologic Dr. Kovalik Robert beneficiați de metode și tehnologii avansate, aparatură de calitate, toate având certificat European omologate la nivel UE, tehnică dentară de înaltă precizie, folosindu-se tehnologiile CAD-CAM, iar materialele categoric de o calitate superioară, de origine germană și japoneză.

Și pentru că suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, la Cabinetul Stomatologic Vladimirescu veți beneficia de o REDUCERE de 20% la lucrările metalo-ceramice, până la sfârșitul anulului!

Pregătește-te să zâmbești cu încredere. Dr. Kovalik Robert este pregătit și alături de tine pe drumul către un zâmbet de invidiat!

Cabinetul Stomatologic Vladimirescu Arad

Tel: 📲 0746 672 842

Site web: www.dentistvladimirescu.ro


fashiondays.ro