Stire

Scurt şi la obiect: cele două proiecte aflate pe ordinea de zi a primei şedinţe CLM a anului au trecut fără probleme (FOTO)

08.01.2021 ⋅ 0 comentarii


Atunci când vor, consilierii municipali pot să fie şi operativi. Prima şedinţă CLM a anului s-a terminat în aproximativ zece minute, cele două proiecte aflate pe ordinea de zi fiind votate în unanimitate.

Este vorba despre proiectul privind acoperirea definitivă a deficitului bugetului local pentru secţiunea de dezvoltare aferent anului 2020 din excedentul bugetului local şi proiectul privind aprobarea primei înscrieri în cartea funciară și atestarea apartenenței la proprietatea privată a Municipiului Arad a drumurilor DE 2790, DE 2743, DE 2790/1, situate în extravilanul Municipiului Arad – iniţiativa primarului.

Dacă în cea ce priveşte primul punct, consilierul UDMR Levente Bognar a avut un amendament cu privire la suma care trebuie acoperită, solicitând modificarea acesteia de la 52.733.545,45 la 52.733.341,53 lei, la cel de-al doilea punct, consilierii USR au cerut câteva lămuriri. Am aflat astfel că două dintre cele trei drumuri vor avea legătură cu Centura de SE a Aradului, dar nici drumurile, nici centura nu vor trece prin sensul giratoriu de la Selgros.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro