Stire

Cât va costa drumul de legătură dintre Autostrada A1 şi DN 69 şi cât vor dura lucrările

08.01.2021 ⋅ 0 comentarii


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că a desemnat câstigătorul pentru proiectarea și execuția drumului de legătură  dintre Autostrada A1 Arad - Timișoara şi DN 69.

Potrivit responsabililor CNAIR, contractul urmează să fie semnat în cel mai scurt timp posibil. „Ofertantul desemnat câștigător este TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A., cu preţul de 189.571.920,62 lei fără TVA. Durata de execuție a contractului este de 24 luni, din care şase luni perioadă de proiectare și 18 luni perioadă de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea si avizarea contractului, susţin reprezentanţii CNAIR.

Traseul drumului de legătură are o lungime de 10 km și începe cu aproximativ 300 de metri înaintea intersecției existente dintre DJ 692 şi E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier şi se dezvoltă pe direcţia Nord-Est spre Autostrada A1. „Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h”, au ţinut să precizeze reprezentanţii CNAIR.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro