Stire

Stația de Sortare a Deşeurilor din Arad a fost pusă în funcțiune

11.01.2021 ⋅ 0 comentarii

Staţia de sortare a deşeurilor din Arad, inaugurată în 2007, dar nefuncţională în ultimii aproape trei ani, a fost repusă în funcţiune astăzi, după ce a fost retehnologizată cu o finanţare de 5,6 milioane de lei asigurată din bugetul local.

"De acum înainte, cu ajutorul şi implicarea   arădenilor,  vom colecta din oraș gunoiul, care va fi sortat încă de acasă.   În momentul în care ne vom obişnui să respectăm aceste reguli simple de sortare sunt convins că  nu vom mai avea probleme nici cu mediul, nici cu Garda de Mediu și vom putea  deveni un oraș civilizat, de secol XXI”, a declarat primarul Călin Bibarț.

Reprezentanții Primăriei reamintesc arădenilor că 60% dintre deșeurile pe care le producem pot fi reciclate. Tot ceea ce trebuie să facem   este să depozităm deşeurile în locurile special amenajate de unde să fie preluate de către operatorul contractat de municipalitate pentru a fi reciclate. 

Colectarea selectivă a deșeurilor de la asociații de proprietari (blocuri) și gospodării individuale (case) se face în containere... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro