Stire

Tragedie în Franța! Un șofer român de TIR a fost găsit mort în cabină

13.01.2021 ⋅ 0 comentarii


Un șofer român de TIR a murit chiar în cabina camionului, în Franța. Acesta a fost găsit de către autoritățile franceze într-o parcare din Portul Santes, la periferia orașului Lille.

Tragedie în Franța! Cotidianul regional La Voix du Nord susține că românul a parcat camionul cu o seară înainte în locul unde a fost găsit. Acesta a ajuns luni în seara în parcarea din fața companiei ID Logistic, din portul Santes, la periferia orașului Lille, și și-a arcat semi-remorca pe care avea un container pentru a petrece noaptea acolo. A doua zi acesta trebuia să încarce și să plece în cursă.

Marți, destinatarul mărfurilor pe care urma să le transporte românul s-a îngrijorat în momentul în care a observat că acesta nu sosește. Prin urmare, un angajat al companiei care expedia mărfurile a mers în parcare, unde a observat că ușile camionului erau închise, iar șoferul stătea întins pe patul din spate al cabinei.

Tragedie în Franța! Șoferul TIR-ului nu a reacționat la strigătele bărbatului, prin urmare angajatul a spart geamul și a descoperit corpul neînsuflețit al românului. În momentul descoperirii, încălzitorul încă funcționa în cabină. În jurul orei 12 s-a cerut ajutor la 112.

Pompierii din Santes și Haubourdin au sosit la fața locului, însă nu au reușit să îi salveze viața românului și au constatat decesul bărbatului în vârstă de 42 de ani. De asemenea, au fost alertați și jandarmii Hallennes-lez-Haubourdin.

Conform constatărilor inițiale, corpul șoferului nu prezenta urme de violență. Trupul fără viață al românului a fost transportat la Institutul de medicină legală, unde în urma autopsiei se va stabili cauza exactă a decesului.

Sursa: romaniatv.net


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ