Stire

Ce spun Balint şi Benga despre meciul de astăzi cu Viitorul (VIDEO)

15.01.2021 ⋅ 0 comentarii


Ritmul sezonului 2020-2021 al Ligii I e rapid, scrie uta-arad.ro. Bătrâna Doamnă revine, astăzi, pe Arena Francisc Neuman pentru primul meci oficial din 2021, în compania Viitorului Constanța. În tur, rezultatul a fost egal, 1-1, cu gol arădean semnat de Vali Buhăcianu.

„Un meci important, dificil, împotriva unei echipe cu pretenții clare pentru play-off. Viitorul are prima șansă și nu doar pe hârtie, ci datorită omogenității și a faptului că, deși nu au încheiat sezonul de toamnă tocmai fericit, au o victorie importantă în acea restanță jucată acum câteva zile. E clar că vor veni aici cu obiectivul de a câștiga cele trei puncte. O echipă de posesie, cu calitate foarte bună în compartimentul ofensiv”, susţine antrenorul Laszlo Balint.

La rândul său, fundaşul Alexandru Benga susţine că jucătorii UTA-ei aşteaptă cu încredere confruntarea de la ora 17. „Noi am analizat ce nu a fost bun în tur, dar și ce a mers bine. Ne-am pregătit foarte bine în această mini-pauză de campionat și așteptăm cu mare încredere meciul de vineri”, afirmă Benga.

Confruntarea dintre UTA şi Viitorul va fi transmisă de Look, Telekom și Digi Sport.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

Foto Arhiva uta-arad.ro


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro