Stire

Ce spune Petru Antal, primarul oraşului Pecica, după ce atât el, cât şi întreaga familie au fost internaţi din cauza COVID-19

18.01.2021 ⋅ 0 comentarii


Petru Antal, primarul oraşului Pecica, a fost internat în spital din cauza coronavirusului. Trebuie spus însă că atât soţia sa, cât şi cei doi copii au trebuit să fie internaţi la rândul lor. După ce a trecut de aceste momente dificile, Antal îşi povesteşte experienţa pe Facebook şi face o pledoarie pentru vaccinare.

„Dragi prieteni,

În ultimele săptămâni atât eu, cât și membrii familiei mele, am trecut prin momente dificile, din cauza infectării cu COVID-19.

La mijlocul lunii decembrie am intrat, împreună cu soția și cei doi copii, în carantină la domiciliu și inițial aveam doar simptome ușoare.

La finalul celor două săptămâni, starea noastră s-a agravat și am avut nevoie de spitalizare: soția, alături de băiatul nostru, a petrecut 10 zile la compartimentul Boli Infecțioase Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, fiica noastră opt zile în Spitalul COVID din Grădiște (foto), unde am fost și eu internat, timp de peste o săptămână.

Pe durata celor opt zile de spitalizare am avut parte de profesionalismul asistenților și medicilor arădeni, care sunt, cu adevărat, eroii zilelor noastre.

Știu că unii o să spună că am avut parte de tratament preferențial din cauza funcției, dar să știți că am urmărit cu atenție comportamentul angajaților de aici și pot spune, cu maximă sinceritate, că la Spitalul din Grădiște, cu toții sunt tratați în mod egal!

Cadrele medicale au avut mereu o vorbă bună, de încurajare și au încercat să ne mențină moralul ridicat, ceea ce contează foarte mult în această situație.

Condițiile moderne și curățenia sunt esențiale, dar factorul uman este cel mai important în pentru a depăși cu bine boala!

Am fost plăcut impresionați și de condițiile excelente de la compartimentul Boli Infecțioase Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, renovată ca urmare a donațiilor primite de la persoane juridice și fizice din tot județul.

Pe lângă curățenie, atmosfera a fost exemplară, la fel ca și profesionalismul și atitudinea personalului medical față de micii pacienți, care suportă mai greu simptomele, decât adulții.

Trebuie să menționez promptitudinea și priceperea cadrelor de la Spitalul de Campanie amenajat la Expo Arad, unde am fost evaluați inițial.

Familia și cu mine suntem bine acum, mai resimțim uneori oboseala, dar ce e mai greu, a trecut.

Am respectat toate regulile de prevenire și vom face la fel și de acum încolo, ceea ce vă sfătuiesc pe toți! Aveți grijă de sănătate dumneavoastră și purtați mască!

Mă voi vaccina, cu deplină încredere în profesionalismul oamenilor de știință, care au testat atent serul înainte ca acesta să ajungă la publicul larg.

Vă recomand tuturor să vă vaccinați, pentru a putea lăsa în urmă restricțiile și pandemia care ne-a influențat viața în 2020!”, a scris Petru Antal pe Facebook.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro