Stire

Şofer la 77 de ani: fără permis, dar alcoolizat, s-a răsturnat cu maşina

19.01.2021 ⋅ 0 comentarii


Un şofer de 77 de ani a reuşit, ieri, să arate cât de iresponsabili pot fi unii. Deşi nu avea permis s-a urcat la volan şi a reuşit să se răstoarne cu maşina. Asta, după ce în prealabil a tras la măsea, pentru a-şi face curaj sau pentru a mai scăpa de frigul de afară. Din fericire nu a fost nimeni rănit grav, nici măcar inconştientul bătrânel, care a scăpat uşor din acest punct de vedere, după câte spun poliţiştii.

„Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în seara zilei de 18 ianuarie a.c., un arădean de 77 de ani, care în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Felnac, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier conducătorul auto a fost accidentat ușor.

Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că septuagenarul are dreptul de a conduce anulat.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celui în cauză fiind întocmit dosar penal”, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Fotografia are rol ilustrativ


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro