Informatii

DAVIMA CLINIC - Centrul de recuperare, oferă consultații de specialitate și terapii de recuperare pentru o paleta larga de afecțiuni psiho-neuro-motorii. Clinica noastră oferă soluții de recuperare atât copiilor, cât și adulților.

22.01.2021 ⋅ 0 comentarii

Una dintre cele mai frecvente afectiuni pe care le prezintă pacienții noștri, este HERNIA DE DISC.

Aceasta este o afecţiune destul de comună şi apare atunci când nucleul pulpos (central) dintre discurile vertebrale prolabeaza și apasă rădăcina nervoasa.

Recuperarea medicală este prima opțiune de tratare a acestei afecțiuni, iar specialiștii de la DAVIMA CLINIC  recomanda tratament non-invaziv si nechirurgical:

🔺Kinetoterapie
🔺Fizioterapie
🔺Terapia CranioSacrală
🔺Masaj de recuperare
🔺Acupunctura
🔺Antiinflamatoare

"Există multe tehnici de recuperare medicală pentru hernia de disc, însă noi recomandam prima data un consult amănunțit la medicului nostru de recuperare medicala, d-na dr. BUTIU CORINA, în vederea unui program personalizat de reabilitare.

Obiectivele noastre sunt eliminarea durerii și a slăbiciunii musculare și revenirea pacientului la activităţile zilnice.

Majoritatea persoanelor care au suferit de hernie de disc se recuperează fără intervenții chirurgicale", ne transmite Mădălina Cimpoies, managerul clinicii.

De asemenea, pacienții pot beneficia și de consultații medicale la specialitatile neurologie -  dr. Iancu Alina și ortopedie - dr. Jitaru Bogdan.

Centrul de recuperare Davima Clinic este partener al Retelei de Sanatate Privata Regina Maria, lider in calitatea serviciilor medicale din Romania. Pacienții noștri pot beneficia de consultații medicale și de terapii de recuperare gratuite sau la tarife reduse în funcție de tipul de asigurare pe care îl dețin.

Pentru programari:
Tel: 0770.891.600
Email: office@davimaclinic.ro
Site: www.davimaclinic.ro

Arad, str Dâmboviței, nr 41 (Cartier Bujac)

fashiondays.ro