Local Informatii

Te-ai gândit cum ar fi să ai propriul cinema chiar acasă?

26.01.2021 ⋅ 0 comentarii

Sunt momente în care fiecare dintre noi dorim să adăugăm căminului nostru un plus de valoare și, de ce nu, mai mult confort și eleganță. 

Te-ai gândit cum ar fi să ai propriul cinema chiar acasă? Deși poate părea greu de realizat, canapeaua Goa2 de la Koo International, design by KOO studio, te poate ajuta să îți creezi propriul cinema acasă, unde să te bucuri de filme de top alături de cei dragi și să impresionezi acei musafiri care știu ce înseamnă un lucru de calitate.   

De ce este canapeaua Goa2 de la Koo International perfectă pentru casa ta? În primul rând pentru că este realizată pe o structură metalică super rigidă, dispune de sistem Confort 3P, sistem pentru răcirea băuturilor, mecanism de înclinare electronic cu acționare Smart Touch. Iar dacă tuturor acestora mai adăugăm și șezutul cu umplutură din spumă poliuretanică, densitate 35 Kg, spătarul Super Soft, ajustabil prin control electronic, motor cu auto-diagnoză și controlul din aplicație cred că deja am răspuns multora dintre cele mai exigente cerințe.   

Desigur, canapeaua Goa2 de la Koo International este disponibilă în multiple dimensiuni, însă dacă cele deja existente nu corespund spațiului tău, rezolvarea este la doar un telefon distanță.   

Canapeaua Goa2 de la Koo International este disponibilă într-o gamă variată de culori, materiale și dimensiuni, pentru a satisface gusturile dumneavoastră.   

Ce îți rămâne de făcut? Doar să o vizualizezi în locul perfect pentru ea în casa ta, iar după aceea să îți creezi și să te bucuri de propriul cinema. Cum unde? Chiar acasă!

Mai multe detalii aici: Canapeaua Goa2 - Koo International

Archdeco Arad - mobilier, accesorii şi decoraţiuni premium

E-mail: contact@archdeco.ro
Web: www.archdeco.ro

fashiondays.ro