Stire Extern

Veteranul care a strâns peste 33 de milioane de lire sterline pentru sistemul sanitar britanic s-a infectat cu coronavirus

31.01.2021 ⋅ 0 comentarii

Căpitanul Tom Moore, în vârstă de 100 de ani, care a strâns peste 33 de milioane de lire sterline pentru sistemul sanitar britanic, este în spital, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, a anunţat fiica sa, Hannah.

Veteranul a fost internat în spitalul Bedford, duminică, după ce a acuzat probleme respiratorii. În ultimele săptămâni, căpitanul a fost tratat pentru pneumonie şi recent el a fost testat pozitiv cu Covid-19, potrivit news.ro.

”El a fost acasă împreună cu noi până astăzi, când a avut nevoie de ajutor suplimentar pentru a respira mai uşor. Este tratat într-un salon, nu este la terapie intensivă”, a notat pe Twitter fiica acestuia.

Tom Moore, veteran britanic din Al Doilea Război Mondial, a atras atenţia întregii lumi cu iniţiativa sa de a strânge 1.000 de lire sterline pentru NHS făcând o sută de ture de grădină până ce urma să împlinească 100 de... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro