Local Sport Stire

Adrian Petre se întoarce acasă să-şi relanseze cariera

03.02.2021 ⋅ 0 comentarii

După două experienţe nereuşite la FCSB, respectiv Cosenza, în Liga a II-a italiană, Adrian Petre se întoarce la UTA, echipă de la care s-a lansat în fotbalul mare, pentru a-şi... relansa cariera.

Se pare că atacantul a ajuns la un acord cu Bătrâna Doamnă, urmând să semneze un contract pe un sezon şi jumătate, după cum anunţă digisport.ro.

„I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a declarat Gigi Becali, finanţatorul FCSB, echipă cu care Petre se află încă sub contract, pentru gsp.ro. Mutarea ar urma să fie oficializată cel târziu joi.

Atacandul de 22 de ani a jucat la UTA între 2015 şi 2017, unde în 40 de meciuri a reuşit să marcheze de 31 de ori. În 2017 a fost transferat în Liga a II-a din Danemarca, la Esbjerg pentru 500.000 de euro. Aici a jucat între 2017 şi 2020 şi a înscris de 29 de ori în 82 de meciuri. Anul trecut a acceptat oferta făcută de Gigi Becali, pentru a se transfera la FCSB, în schimbul sumei de 800.000 de euro, unde a bifat doar 16 meciuri şi a marcat de trei ori. A intrat destul de repede în colimatorul lui Gigi Becali şi a fost împrumutat în iarnă la Cosenza. Nici în Italia Petre nu a confirmat, în nouă meciuri jucate (patru ca titular) dând doar o pasă de gol. Sperăm însă că întoarcerea acasă să fie de bun augur, iar antrenorul şi conducătorii UTA-ei să aibă răbdare cu el, pentru că Bătrâna Doamnă are nevoie de atacanţi de calitate şi mai ales de atacanţi care să reuşească să marcheze şi când joacă pe stadionul propriu.

În încheiere, mai trebuie spus că pe Transfermarkt cota atacantului arădean este de 800.000 de euro.

Sursa: ARQ

fashiondays.ro