Sport Național Stire

„Cupa Vine la Tine” - o competiţie lansată pe Facebook de FRF

12.02.2021 ⋅ 0 comentarii

FRF anunţă pe site-ul propriu, www.frf.ro, că lansează campania „Cupa Vine La Tine – 2021” pentru a cinsti performanțele, poveștile și eroii din cea mai spectaculoasă competiție! 

„Poți câștiga premii speciale și poți aduce trofeul, pentru un an, în județul tău! Cum?


Am selectat cele mai performante 16 județe ale României de azi în Cupa României, prin prisma rezultatelor obținute all-time de echipele din fiecare județ (detalii mai jos despre sistemul de punctare)

Cele 16 județe au fost împerecheate în sistem eliminatoriu, rezultând structura și programul competiției care începe cu faza optimilor de finală:

Competiția se desfășoară pe facebook Cupa României și începe luni 15 februarie, cu prima optime, Cluj vs Argeș!

Fiecare optime durează 4 zile iar în fiecare zi de competiție poți vota. Vei descoperi pe facebook Cupa României materiale dedicate județelor la duel:

reportaje video din județul tău, cu personalități ale fotbalului tău care trăiesc în comunitate, primesc trofeul Cupa României și ne dezvăluie poveștile lor

mesaje video de susținere din partea tricolorilor originari din locurile unde te-ai născut, ai copilărit sau trăiești acum pentru fotbal

mesaje video speciale pentru comunitate din partea vedetelor din zonă

duelul gloriilor, duelul antrenorilor, al galeriilor și al stranierilor, plus reacții din partea marilor sportivi eliminați de echipele tale favorite în Cupa României

Votezi prin ❤️ LOVE sau  WOW timp de 4 zile, la fiecare din aceste materiale pe facebook Cupa României”, scrie pe site-ul FRF. 

Judeţul cu cele mai multe voturi avansează în sferturi. De menţionat că Aradul intră în competiţie cu Maramureşul în perioada 23-26 februarie.

„Județul care va câștiga competiția noastră prin voturile tale va primi prin intermediul Asociației Județene/Municipale de Fotbal trofeul Cupa României, replica în mărime naturală urmând să fie prezentă pe toată durata anului viitor, 2022, la competițiile de copii și juniori, grassroots și old-boys, în școlile și grădinițele din comunitate, ca simbol al valorilor fotbalului românesc și Cupei României”, mai anunţă reprezentanţii FRF.

Sursa: ARQ

 

fashiondays.ro