Național Stire

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open!

14.02.2021 ⋅ 0 comentarii

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a obţinut duminică, la Melbourne, victoria sa cu numărul 100 la turneele de Grand Slam, 3-6, 6-1, 6-4 cu poloneza Iga Swiatek, în optimile turneului Australian Open.

Halep a ajuns la 28 de victorii la Australian Open, 31 la Roland Garros, 24 la Wimbledon şi 17 la US Open.

Halep a bifat cu această ocazie şi al 14-lea său sfert de finală la un Grand Slam, acesta fiind al cincilea la Australian Open, unde are o finală în 2018 şi o semifinală în 2020.

 Românca a comentat după meci victoria cu Swiatek: "Ştiam că va lovi foarte puternic, iar topspinul de pe forehand este foarte greu de returnat''.

''Dar, după primul set am spus că trebuie să schimb ceva şi că am făcut un pas în spate şi am încercat să plimb mai mult mingea, să o fac să alerge, deoarece loveşte foarte puternic de pe picioare. Loveam prea puternic şi prea flat. Cred că am făcut-o să se mişte şi de aceea a început să rateze mai mult. Probabil şi-a pierdut ritmul şi am reintrat în joc'', a mai spus Halep.

''Terenul este foarte rapid şi nu e uşor, deoarece e alunecos, însă încerc să mă concentrez pe jocul meu cât mai mult posibil'', a subliniat Halep.

În legătură cu meciul din sferturi, contra americancei Serena Williams, Halep a fost clară: ''E cea mai bună!''.

''E întotdeauna dificil să mă gândesc la... vezi mai mult










Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro