Local Stire

Mesajul emoţionant al unui arădean care şi-a pierdut bunica din cauza COVID-19

19.02.2021 ⋅ 0 comentarii

Alexandru Cristian Luca, un arădean care și-a pierdut bunica din cauza COVID-19, a scris un mesaj emoționant pe Facebook. Asta, în condițiile în care întreaga familie i-a fost internată în Secția COVID din Grădiște.

 Textul integral publicat de Alexandru Cristian Luca

„Salutari tuturor,as dori sa va povestesc ceva...e greu sa tot tii in suflet un urlet !

Dr. Albu ,Dr.Cozma , Dr.Olaru, Dr. Moldovan si multi alti medici si cadre medicale mi -au ingrijit intreaga familie in spitalul TBC din cartierul Grădiște,municipiul Arad , sectia Covid-19 (zona rosie) .

Ce pot să spun este că am fost întâmpinat de oameni minunati, oameni cu suflet care au dat dovada de profesionalism si umanitate. Cu toate că,da , am pierdut un om drag, pe Mama Buna, bunica din partea mamei , dar nu am să arunc cu pietre in cadrele medicale cum văd că se practică mai nou,ba mai mult,dau oamenii in judecată medici,scandaluri si bârfe,tâmpenii si ipocrizii , dar Spuneți-mi va rog,de ce va rugați ca de Dumnezeu de medicii care va îngrijesc apropiații ? Sunt aceiași medici pe care ii scuipați,si asistente si portari si asa mai departe. Bun,nu exista padure fara uscături,asta cred ca o spun inclusiv ei,cei din domeniu !

M-am cam saturat sa vad ca tot individul improașcă cu noroi in cadrele medicale,dar eu am sa le pup mana si am sa le Multumesc,desi romanul o sa aibe in gand faptul ca pup in dos,in momentul de fata,imi asum cretinismul fiecaruia,asa sunt eu mai înțelegător  .

Ochii tristi si inlacrimati si vocea tremuranda a unei femei,cred ca asistenta,imi cer scuze ca nu ii rețin numele, care a venit sa imi intinda plasuta cu lucrurile personale ale bunicii au spus tot,ce legatura sa aibe ea cu mine sau cu bunica mea ?

Sunt medici care si-au pierdut membrii familiei sub ochii lor , cu acelasi tratament pentru Covid-19 si/sau alte complicații ,dar in cazul Covid este aceeasi schema de tratament , nimic altceva . Mama buna era batrana si bolnavioara, venele ei , slabe si crete de trecerea anilor si cu greu accepta 3-4 perfuzii pe zi dar asistentele stateau in picioare , langa ea, tinand de branula....cum sa nu le multumesti?

De ce sa dam cu pietre ? Noi ce am face in locul lor? Noi cum am suporta blamările tuturor ? Cum e ? Pacat,Românie...

Ideea e ca am spus cateva nume de doctori mai sus,si asistentele din acest spital,eu am vazut la fata doar portarul,duceam pachete tuturor membrilor familiei fiind internați cu totii acolo... se îngrijesc de oameni ca de propria familie... ne plângem ca nu avem doctori,pe care ii avem ii tratam ca pe dusmani...la fel si cu polițiști,profesori ... tind sa cred ca astia suntem noi ca nație,nu mai gasesc scuze !

Cert e ca,pe aceasta cale vreau sa Multumesc tuturor celor care s-au îngrijit de familia mea,ca rezultatul nu e cel asteptat,e partea a doua,dar asta nu noi dictam si nici nu avem de unde sa stim . Bunica mea, Dumnezeu sa o ierte s-a stins,de ce sa arunc vina ? Cauza mortii ? Dumnezeu? Doctorii ? Asistentele ? Portarul ? Casierița de la Rompetrol ? ... atata timp cat noi nu putem face nimic pentru nimeni,mai bine tăcem,ca de rele,suntem nu buni... experți !

Ce vreau sa spun este ca cel putin in cazul familiei mele,tot personalul medical si-au dat silință ca toti sa fie bine,bunica mea dupa cum am spus mai sus a cedat,avand multe alte complicații pe langa infectarea cu noul virus,dar sa vezi un cadru medical plângând,cand iti înmânează lucrurile si actele bătrânei ... e atat de dureros...

As mai spune multe dar am avut o zi lunga,si oricum nu se schimba nimic,desi imi doresc enorm asta !

Noapte buna tuturor !

Dumnezeu sa va dea putere si sanatate tuturor !Dumnezeu sa te ierte bunica mea,Mama Bună !”

Sursa foto: Facebook Luca Alexandru Cristian

fashiondays.ro