Local Stire

Aeroportul Arad va avea curse regulate de Italia

22.02.2021 ⋅ 0 comentarii

După negocieri care au durat aproape jumătate de an, Aeportul Arad va avea curse regulate de Italia. Anunţul a fost făcut de Lumiwings, o companie aeriană grecească, cu baza în oraşul italian Forli.

Aeroportul Arad va avea curse regulate de Italia

Informaţia a fost confirmată de Ovidiu Moşneag, directorul Aeroportului Arad, care a ţinut să precizeze că vor fi două curse pe săptămână între Arad şi Forli. „Înţelegerea pe care o avem cu compania Lumiwings este valabilă trei ani, cursele urmând să înceapă la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Vor fi făcute cu avioane Boeing 737 care au aproximativ 130 de locuri, în funcţie de configurare”, a declarat Ovidiu Moşneag. Acesta susţine că Lumiwings este o companie tradiţională, care în costul biletului oferă pasagerilor şi posibilitatea de a avea bagaje de mână şi de cală, o cursă Arad-Forli sau Forli-Arad urmând să coste 45 de euro.

În încheiere mai trebuie spus că Lumiwings mai operează curse de Craiova, Praga, Palermo, Katowice, Trapani, Perugia, Corfu, Kefalonia, Santorini, Rodos, Heraklion, Odessa şi Łódź.

Sursa: ARQ