Local Național Stire

Percheziții în Arad și alte județe la falsificatori de diplome

04.03.2021 ⋅ 0 comentarii

Peste 200 de percheziții au avut loc în București și în 34 de județe, la o grupare care ar fi falsificat și vândut diplome de studii și certificate de calificare profesională. Anchetatorii au descoperit peste 300 de astfel de documente falsificate. Conform unor surse judiciare, atestatele profesionale erau vândute cu 500 de lei, iar prețul pentru diplome de studii variau între 4.000 și 8.000 de lei.

Conform Poliției Române, polițiștii de la transporturi, cu sprijinul altor forțe din MAI, sub supravegherea Parchetului Curții de Apel Constanța, au făcut miercuri 221 de percheziții în 34 de județe și în Bucureşti, la o grupare bănuită că ar fi falsificat diplome de studii și certificate de calificare profesională, pe care le-ar fi vândut. Anchetatorii au găsit peste 300 de astfel de documente.

Perchezițiile au fost făcute în București și în județele Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Caransebes, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Harghita, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Olt, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.

CITEȘTE MAI MULT AICI

fashiondays.ro