Național Cultura Stire

Expoziția regală de la Palatul Elisabeta își deschide din nou porțile

04.03.2021 ⋅ 0 comentarii

Expoziția regală de la Palatul Elisabeta își deschide din nou porțile, anunță Familia Regală a României. Publicul este așteptat în perioadele:
2 – 18 aprilie 2021
8 mai – 6 iunie 2021
Vizitatorii pot veni la palat, în fiecare săptămână din aceste perioade, de joi până duminică, în intervalele orare 10.00 – 13.00 și 14.00 -17.00.
Expoziția va fi deschisă, de asemenea, în lunile iulie, august, septembrie, octombrie și noiembrie 2021, în perioade ce vor fi anunțate ulterior.
Expoziția va avea elemente de noutate. Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii și texte care descriu pe larg expoziția permanentă.
Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).
Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 20 RON; pentru adulți 40 RON.
Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro/ Vă rugăm să transmiteți în e-mail data, ora și numărul de participanți care vor a... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro