Național Stire

O cheamă Lucia, are aproape 9 ani și a terminat în 5 minute subiectele la Olimpiada digitală de Matematică

08.03.2021 ⋅ 0 comentarii

Lucia Baicu, elevă în clasa a II-a în Ișalnița, a înregistrat un record la  Olimpiada digitală Brio Challenge: a obținut locul I rezolvând în doar 5 minute cele 25 de probleme pentru care avea alocată o oră în cadrul concursului.  

Anunțul organizatorilor că va conta și timpul în care sunt rezolvate subiectele „m-a făcut să mă gândesc mai repede”, a povestit Lucia pentru Edupedu.ro.

Mama sa, Amelia Baicu, a explicat, conform aceleiași surse, că “de când era ea micuță, fiind singurul meu copil, încercam să mă joc cu ea și de-a profesoara, și de-a mama, de-a tot. Eu îi explicam, ea pricepea și mie fiindu-mi drag că pricepe încercam să plusez”.

„Noi nu suntem părinți de bani gata. Muncim și când își dorește ceva mai scump, ne demonstrează că merită. Nu primește totul pe tavă. Primește în limita posibilităților, iar pentru dorințe mai mari muncește mai mult și ea. Așa o și stimulăm. De exemplu, pentru acest concurs, când a văzut că a intrat în finală, atunci aspira la un premiu. Dar cum este încă... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro