Local Stire

Arădeanul Ladislau Elek, șeful Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, a încetat din viață la doar 63 de ani

10.03.2021 ⋅ 0 comentarii

Sunt dimineți care aduc vești care te fac pur și simplu să reconsideri toate cele ale zilei, înțelegând cât de firavă este fiecare clipă de viață, iar această dimineață este una dintre ele. 

Arădeanul Ladislau Elek, șeful Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, a încetat din viață, în această dimineață, la ora 07.30, în urma unui infarct. Acesta se afla internat de ieri la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde se prezentase acuzând simptome de răceală.   

Este doliu la Finanțe, este doliu în cadrul Ordinului Cavalerilor Templieri OSMTH, unde comunitatea arădeană era reprezentată cu multă implicare și dăruire de Marele Prior Emerit si Baliv al Balivatului Banatului și Crișanei, Cavaler Mare Cruce Ladislau Elek, și este doliu pentru familie și prieteni. 

Persoană publică cunoscută pe plan local și nu numai, Ladislau Elek a primit anul trecut și unul dintre cele mai mari onoruri pe care le poate avea un templier și anume numirea ca Mare Prior al Ungariei. Un arădean, un om cu merite deosebite, care în urma unor eforturi constante, muncă și implicare asiduă a reușit construcția în Ungaria a trei Comanderii. Un onor venit ca urmare a unei munci susținute timp de mai bine de trei ani și în prezența unei reprezentări internaționale de excepție și a câtorva sute de templieri români participanți la evenimentul care a avut loc la București. 

Fiind ”un om de construcție”, așa cum îi plăcea să spună, Ladislau Elek a știut, în cei doar 63 de ani, să construiască în toate acele moduri în care să rămână în amintire ca un prieten și om care, în taina lui, a știut întinde mâna de ajutor tuturor celor care i-au cerut ajutorul. 

Despre planurile de viitor în cadrul Ordinului Cavalerilor Templieri OSNTH, Ladislau Elek ne mărturisea în octombrie anul trecut că mai are în plan construirea a încă vreo 4-5 Comanderii, după care să predea ștafeta mai departe, iar el să rămână ”doar” Mare Prior Emerit... 

Astăzi, 10 martie 2021, drumul pământesc al lui Ladislau Elek s-a oprit brusc, însă el va continua în toți cei care i-au fost apropiați și prieteni. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace! 


 

fashiondays.ro