Național Cultura Stire

Corul Madrigal lansează albumul „Ave Maria”, în colaborare cu Young Beats, Zoli Toth și actorul Marius Manole

18.03.2021 ⋅ 0 comentarii

Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” și Casa de discuri Roton Music lansează noul album discografic „Ave Maria”, primul din seria dedicată Sărbătorilor pascale, celebrate anul acesta pe 4 aprilie și 2 mai.

Albumul „Ave Maria”, în interpretarea Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, îl are ca invitat special pe actorul Marius Manole, care adaugă selecției muzicale, realizată de dirijorul Anna Ungureanu, o emoționantă selecție de psalmi. La realizarea acestui proiect discografic au colaborat și talentații copii din Ansamblul de percuție Young Beats al Cantus Mundi, coordonați de muzicianul Zoli Toth (fost membru al formației Sistem), precum și pianistul Abel Corban.

Lansarea albumului „Ave Maria” va fi pusă în valoare de producția video „Benedictus”, realizată de Corul Madrigal după celebra lucrare de Jacob de Haan, filmată cu sprijinul a două lăcașuri de cult emblematice din Capitală – Catedrala romano-catolică Sfântul Iosif și Biserica Evanghelică C.A. (Lutherană) București.

Corul Madrigal... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro