Local Stire

20 de arădeni amendați la protestul de azi-noapte. În continuare, vor fi analizate imaginile video

29.03.2021 ⋅ 0 comentarii

Polițiștii arădeni au aplicat câteva amenzi la protestul spontan ce a avut loc azi-noapte, în fața Primăriei Municipiului Arad și pe străzile principale din centru. Potrivit reprezentanților IPJ Arad, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.240 de lei. 

Azi-noapte, polițiști și jandarmi au supravegheat de la distanță protestul celor aproximativ 100 de arădeni care au mărșăluit pe străzile Aradului, începând cu orele 23.00.

Jandarmeria Arad a asigurat măsurile de ordine și siguranță a participanților la protestul ce a avut loc ieri. Permanent, pe timpul desfășurării manifestației de protest, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora. În continuare, se vor analiza imaginile operative pentru identificarea persoanelor care au încălcat prevederile legale în vigoare. „Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară. Jandarmeria Arad va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale”, spun reprezentanții IJJ Arad.

Sursa: ARQ

fashiondays.ro